Vés al contingut
06/06/2019 / eicascanticblog

Inscripcions obertes: Grup de Dones Juliol

Cartell grup juliol

     Ø  A qui va dirigit?

El projecte es dirigeix a dones afectades per la violència masclista, residents a Barcelona i rodalies, majors d’edat i que almenys tinguin un nivell bàsic de comprensió i expressió en llengua castellanaNo es requereix que es trobin en situació administrativa regular.

     Ø  Quan i on es durà a terme?

El projecte es realitzarà, principalment, a la seu social de l’entitat, situada al c/ Comerç 42 de Barcelona.

El grup s’iniciarà el dilluns 1 de juliol i finalitzarà el dimecres 31 de juliol, amb un total de 10 sessions de dues hores cadascuna.

Ø  Quin és l’objectiu?

La finalitat és fomentar l’autoestima, l’autonomia i l’apoderament de dones d’origen divers mitjançant la creació d’un nou espai de diàleg i reflexió que fomenti la solidaritat, confiança i sororitat entre elles.

 Ø  Què oferim?

  1. Cada dilluns i dimecres de 17h a 19h es realitzaran per una banda, sessions en la quals es treballarà a partir de dinàmiques grupals que aniran dirigides a fomentar l’adquisició d’eines per afavorir l’autoconeixement i l’autoestima de les participants, a més de generar un espai d’expressió i gestió de les emocions. I per una altra banda, s’oferiran tallers de psicodanza, en els quals s’utilitzarà la dansa com a eina per connectar amb el cos de les dones, abordant la sensibilització, el moviment i la consciència corporal com a eines per poder guanyar qualitat de vida, apoderar-se i recuperar l’equilibri de l’organisme.
  2. Servei d’informació, assessorament, acompanyament i mediació: Atencions personalitzades, confidencials i integrals per tal d’oferir assessorament i acompanyament a les donesque ho demandin, oferint informació sobre recursos específics, derivació i acompanyament segons la necessitat.
  3. Assessoria jurídica: Servei d’assessoria jurídica personalitzat en relació a situacions de violència i/o discriminació per raons de gènere a aquelles dones que ho demandin, oferint acompanyament i suport durant processos judicials.
  4. Per últim, el projecte contempla un servei de guarderia per als infants de les dones que assisteixin a les diferents activitats.

Al cartell trobareu la informació de contacte!

Deixa un comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s