Vés al contingut
28/02/2013 / eicascanticblog

Eica presenta una campanya de micromecenatge per a financiar el projecte de Dones

Eica va presentar ahir la seva nova campanya de micromecenatge (o crowdfunding) Fatiha, ciudadana de Barcelona per a cercar financiació per al seu projecte d’acollida i formació per a Dones. Com a inauguració es va escenificar la primera aportació a la campanya per part d’un dels socis de la entitat. L’acte va servir com a exemple de funcionament d’aquest sistema de micromecenatge, en el que entrant a la pàgina web de goteo.org les persones interesades en el projecte poden fer des de petites aportacions de 10 o 20 euros, fins a co-financiacions de 300 euros. Eica agraeix aquestes aportacions convidant als col·laboradors a conéixer l’entitat, regalant contes interculturals o formant part d’un llistat d’agraïments.

Es tracta d’un recolçament econòmic necessari per a seguir endavant donada la situació difícil per la que Eica està passant els darrers messos. Amb el micromecenatge es pretén cobrir els buits econòmics de l’entitat, fent servir les possibilitats que aporten les noves tecnologies.

Fatiha, ciudadana de Barcelona és un projecte obert a dones adultes, moltes d’elles de tradició musulmana, amb necessitats d’empoderament per a dur endavant a les seves famílies, formar-se i ser independents per a exercir amb plenitud la seva ciutadania.

A càrrec d’elles mateixes va córrer l’acollida dels participans a la inauguració i ens van preparar unes pastes i un té.ImatgeImatgeImatgeImatge

One Comment

Feu un comentari
  1. Starling (@Dianice) / març 14 2013 06:35

    Muy buen trabajo, felicitaciones, es una excelente iniciativa!

Deixa un comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s